Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da Enişte Dehşeti: 2 Kayınbiraderini Vurarak Öldürdü!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, iddialara göre şiddet gören kız kardeşlerini kurtarmak isteyen iki kardeş, enişteleri tarafından vuruldu. Enişteleri, silahla vurduğu eşinin ağabeylerini hastaneye götürdüğü esnada aracın yakıtı bitince olay yerinden kaçtı.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, iddialara

Olay, Mustafakemalpaşa ilçesi Dere Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eniştesi M.G.’nin kız kardeşi darp ettiğine sinirlenen Ahmet G. ve Özkan G. kardeşlerini almak için evine gitti ve evde enişteleri ile tartıştı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle öfkelenen enişte M.G. ile ağabeyleri K.M. ve M.G., kız kardeşlerini almaya gelen Ahmet G. ve Özkan G.’ye silahla ateş etti.

YAKIT BİTİNCE ARACI BIRAKIP KAÇTILAR

Enişte M.G. silahla vurduğu kayınbiraderlerini kendi aracıyla hastaneye götürdüğü esnada aracın yakıtı bitti. Yaralı Ahmet G.’yi ve Özkan G.’yi araçla birlikte sokak ortasında bırakan 3 şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

2 KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemelerde Ahmet G. ve Özkan G.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kaçan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.