Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bonucci Transferindeki Dzeko Detayını Anlattı !

Trendyol süper Lig ekiplerinden

Trendyol süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’ye transfer olan Leonardo Bonucci, transfer sürecindeki detaylarını açıkladı ve Bonucci :” Sonrasında Dzeko ile konuştum ve buraya gelmek kolaylaştı” ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig’de RAMS Başakşehir’le oynanacak mücadele öncesi AA muabirlerinin sorularını yanıtlayan Leonardo Bonucci ; ”  Taraftarlarımız gerçekten fazlasıyla şampiyonluğu istiyor. Son yıllara bakınca kazanılmayan şampiyonluklardan sonra elde edeceğimiz şampiyonluk camia için çok önemli. Bunun için buradayız. Elbette beraber hep birlikte savaşıyoruz. Hoca, başkan ve tüm çalışanlar aynı hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Taraftarlarımızla, herkesin istediği şampiyonluk için çabalıyoruz. Bunu başarabilmek adına birlikte hareket etmemiz gerekiyor. En önemlisi birlikte olmamız, birlikte çabalamamız gerekiyor.” dedi.

Samsunspor mücadelesinde 2 puan kaybettiklerini ancak bu durumu pozitife döndürmeleri gerektiğini dile getiren Bonucci:” O sonuçtan sonra enerjimizi pozitife dönüştürmek zorundayız. Başakşehir maçından galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Şampiyonluğu elde edebiliriz ama bunu başarmak için beraber kalmamız gerekiyor. 1+1 her zaman 2 etmez, bazen daha fazlasını kazanabilirsiniz. Hem ligi hem tüm kulvardaki kupaları kazanabiliriz. Yeter ki birlik olalım.” ifadelerini kullandı.

Daha önce Türkiye’den hiç bir takımdan teklif almadığını belirten Bonucci:” Dzeko, Tadic, Szymanski, Fred gibi isimler çok kariyerli isimler. Bu takımdaki herkes çok ama çok önemli .Fark yaratmak, arayı açmak istiyorsanız grup olmanız gerekiyor. Futbolda bireysellik fazla bir şey ifade etmez. Beraber olmak, beraber savaşmak gerekiyor. Hep birlikte başarabiliriz. Tek hedef doğrultusunda çalışmamız gerekiyor, ancak bu şekilde lig şampiyonluğunu elde edebiliriz. Kariyerimde çok fazla kupa kazandım ama bunu asla tek başıma yapamazdım. 11’e karşı 1 kişi hiçbir şey başaramazsınız. Beraber savaşmamız gerekiyor. Hem maçlarda hem de antrenmanlarda her şeyimizi vermemiz gerekiyor.” dedi.

Bonucci transfer sürecinde Dzeko’nun da katkısının olduğunu belirterek :” Bu tip görüşmeler çok önemlidir, bu konular futbol içinde çok önem arz eder. Ben buraya gelmeden önce de benim neler istediğimi, futbola nasıl yaklaştığımı insanlar iyi biliyordu. Dzeko ile konuştuk burayla alakalı. Eğer böyle bir fırsat oluşursa, fikrime başvururlarsa elbette ben bu noktada yardımcı olurum, konuşurum. Burası açıkcası Türkiye’deki en iyi, en büyük camia. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük futbol takımı, en büyük camiası. Benim açımdan yardımcı olabilmek şu şekilde güzel olurdu. Taraftarların tutkusu inanılmaz. Gelmeden önce de onları izlemiş ve takip etmiştim. Buraya gelmemde onların tutkuları, takımlarını desteklemeleri çok önemliydi.” sözlerini sarf etti.