Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrum’da Havuza Düşen Bebek Hayatını Kaybetti !

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bahçelerinde

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bahçelerinde bulunan havuza düşen 1 yaşındaki Ali Aydın Nazar hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden bebeğin ailesinin, peynircilik yaptığı ve İstanbul’dan Bodruma tatile geldikleri belirtildi. Meydana gelen bu olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, tatile geldikleri evin bahçesindeki havuza düşen 1 yaşındaki Ali Aydın Nazar hayatını kaybetti. Bebeğin ailesinin, peynircilik yaptığı ve İstanbul’dan Bodrum’a tatil için geldikleri belirtildi.

Meydana gelen olay, dün saat 19.00 sıralarında Bodrum’un Dirmil Mahallesi’ndeki sitede yaşandı. Ali Aydın Nazar, ailesi ve bakıcısı, evde farklı bir işle ilgilenirken emekliyip evlerinin bahçesine çıktı. İddiaya göre, ALi Aydın bahçedeki yüzme havuzuna düştü. Ailesi durumu fark edip bebeği havuzdan çıkarttı ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahalesi yapılan Ali Aydın, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan bebek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ali aydın’ın cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü. Peynircilik yapan ailesinin İstanbul’dan Bodrum’a tatil için geldiği belirtildi. Ekipler meydana gelen bu olayla alakalı soruşturma başlattı.