Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilecik’te Katliam! 4 Belediye İşçisi Tutuklandı!

Bilecik’in Vezirhan ilçesinde yol

Bilecik’in Vezirhan ilçesinde yol kenarında 14 ölü köpek bulundu. Olayla ilgili  başlatılan soruşturma kapsamında 4 kişi tutuklandı. Tutuklanan 4 kişinin Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanları olduğu anlaşıldı. Bilecik Belediye Başkanlığı olayın kendileriyle bir ilgisinin olmadığını söyleyerek köpeklerin öldürülmesine tepki gösterdi.

Bilecik’in Vezirhan ilçesinde yol kenarında hareketsiz bir şekilde durak köpeklerin olduğu iddiası üzerine Vezirhan Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Bölgede yapılan incelemeler sonrasında 14 köpeğin öldüğü 1 köpeğin ise yaralı olduğu tespit edildi. Yaralı köpek tedaviye alındı.

Olayla ilgili Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yapılan soruşturma kapsamında Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanı 4 kişi gözaltına alındı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı köpeklerin ölü olarak bulunduğu Vezirhan bölgesine giden tüm yolların kameraları ve kamera tanıma sistemi (PTS) görüntülerini incelemeye aldı.

Ekipler tarafından incelenen görüntülerde Bilecik Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ne ait aracın, köpeklerin bulunduğu alana girdiğini tespit etti.

Tespit edilen saatten yaklaşık bir saat önce de Bilecik Belediyesi’ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ne ait görüntülerde barınak görevlileri tarafından köpeklere iğne vurulduğu sonra da bir araca bindirilerek götürüldüğü tespit edildi.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Görüntüler üzerine harekete geçen Cumhuriyet Savcılığı suçluların yakalanması için talimat verdi. Talimat üzerine Bilecik Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü’nde görevli 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan N.A., A.O.D., M.M.K., ve S.İ. isimli 4 şüphelinin tutuklandığı öğrenildi.