Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bild Gazetesi Merih’in 2 Maç Ceza Aldığını Açıkladı! TFF Yalanladı !

 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO

 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda A Milli Takımımızın deneyimli oyuncusu Merih Demiral, Avusturya’ya attığı gol sonrasında gol sevinci olarak Bozkurt işareti yapmıştı ve sonrasında Almanlar tarafından UEFA’ya şikayet edilmiş ve hakkında soruşturma başlatılmıştı. alman basınından ortalığı karıştıracak bir iddia daha gündeme geldi. Alman Bild Gazetesi, Milli futbolcumuz Merih Demiral’ın 2 maç ceza aldığını öne sürdü. Bu iddia üzerine TFF, yaptığı açıklama ile haberin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Merih Demiral, olayla alakalı savunmasını yarın yapacak.

A Milli Takımda forma giyen deneyimli futbolcumuz Merih Demiral‘ı Avusturya maçında Bozkurt işareti yaptığı gerekçesiyle UEFA’ya şikayet eden Almanlardan flaş bir hamle daha geldi.

MERİH’İN 2 MAÇ CEZA ALDIĞINI AÇIKLADILAR

Alman basınından olan Bild gazetesinde, Milli futbolcumuz Merih Demiral’ın 2 maç ceza aldığı iddiası ortaya atıldı. Haberde “Merih Demiral’ın hareketini siyasi bir sembol olarak gören UEFA, bu konuda taviz vermeyecek ve Merih Demiral’ı cezalandıracak.” ifadeleri kullanıldı.

TFF’DEN YALANLAMA GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ise bu asılsız iddiayı hızlı bir şekilde yalanladı. TFF’nin internet sitesinde yapılan açıklamada, “Bild Gazetesi kaynak gösterilerek ‘Merih Demiral’a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi2 şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır.” ifadeleri kullanıldı.

“ASILSIZ İDDİALARA İTİBAR ETMEYİNİZ”

Ortaya atılan asılsız iddia ile alakalı bir de Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden açıklama geldi. İddianın asılsız olduğunu belirten açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında yer alan, ‘UEFA,  Merih Demiral’a 2 maç men cezası verdi.’ iddiası doğru değildir. UEFA tarafından Merih Demiral hakkında açılan soruşturma henüz sonuçlanmamış olup, iki maç men cezası verildiği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. UEFA, milli futbolcumuz Merih Demiral’dan savunma istemiş olup, savunma sonrasında soruşturma karar bağlanacaktır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.” denildi.