Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beton Mikseri Kaza Yaptı! Şöför Yaralı Halde Kaçtı

İstanbul’un Pendik İlçesinde, bir

İstanbul’un Pendik İlçesinde, bir şoförün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri kavşak üzerinde bulunan bir iş merkezinin duvarına çarparak durabildi. Bölgedekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, şoförün yaralı bir halde kaçtığını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Pendik’te direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför kullandığı beton mikseriyle bariyerleri kırdıktan sonra bir iş yerinin duvarına çarptı. Kaza sonrası beton mikserinin şoförü yaralı bir şekilde olay yerinden kaçtı.

Meydana kaza, saat 09.30 saatlerinde Pendik Harmandere Mahallesi Dedepaşa Caddesi’nde bulunan kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, 81 ADK 930 plakalı beton mikserinin şöförü, cadde üzerinde bulunan kavşağa sert girmesi sonucu sireksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerleri kırdı ve sürüklenerek kavaşak üzerinde bulunan bir iş merkezinin duvarına çarparak durabildi.

ŞOFÖR ARACI BIRAKARAK KAÇTI

Kaza halinde devrilen araçtan kendi imkanlarıyla çıkan yaralı şoför, olay yerinden koşarak uzaklaştı. Bölgedekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yan yatıp sürüklenen beton mikserinin yanma riskine önlem aldı. Kaza sonrası devrilen beton mikserinden yaralı olarak çıkan ve ardından kaza yerinden uzaklaşan şoförü yakalamak için ekipler soruşturma başlattı.

Kazadan kareler;