Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’tan Jorginho Hamlesi !

İngiltere Premier Lig ekiplerinden

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’da forma giyen ve takımından ayrılmak isteyen  İtalyan orta saha oyuncusu Jorginho, Menajeri aracılığı ile Beşiktaş’a önerildi.

Bu sezon Lig’e istediği gibi başlayaman Beşiktaş, orta sahasını yapılandırmak istiyor. Siyah-beyazlı takıma Jarginho teklifi geldi.

Sercan Dikmen’in haberine göre; Premier Lig ekiplerinden Arsenal’da forma giyen İtalyan futbolcu Jorginho, forma giyemediği takımı Arsenal’da mutlu olmadığı için takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü. Jorginho menajeri tarafından Beşiktaş’a önerildi.

İLK ADIM GERÇEKLEŞTİ

Beşiktaş, Portekizli teknik direktör Fernando Santos’dan aldığı rapor üzere İtalyan futbolcu Jorginho ile olumlu görüş sağladı.

Böylelikle Beşiktaş ile Jorginho arasında  ilk adım gerçekleşti.

JORGİNHO’NUN KARİYERİ

İtalya Seria A takımlarından Hellas Verona altyapısından tetişen 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Napoli formasıyla 2014 ve 2018 yıllarında gösterdiği performansı ile ismini tüm dünyaya duyurmayı başarmıştı. 2018 yılında 57 Milyon Euro karşılığında Chelsea’ye trasfer olan Jorginho, Ocak 2023’te 11.3 Milyon Euro karşılığında Premier Lig ekiplerinden Arsenal’e imza attı.

İtalyan futbolcu Jorginho bu sezon Arsenal forması ile 12’si Lig olmak üzere 20 maça çıktı ve 930 dakika süre aldı, Jarginho bu mücadelelerde 1 gol ve 1 asist yaptı.