Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’tan İki Transfer Açıklaması! 2 İsim Yolda Geliyor

Beşiktaş Kulübü’nün ikinci başkanı olan Hüseyin Yücel, Beşiktaş’ın transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, iki transferin müjdesini taraftara verdi.

Beşiktaş Kulübü'nün ikinci başkanı

Beşiktaş’ta dün Başkan Hasan Arat ve Kulübün Asbaşkanı Mete Vardar, Yönetim Kurulu üyelerine iftar yemeği verdi. İftar yemeğinde açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın ikinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer konusunda taraftarlara müjdeyi verdi.

”BİTMEK OLAN İKİ TRANSFER VAR”

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladıklarını belirten Hüseyin Yücel, ”Stoper ve sağ bek için önemli haberlerimizi duyacaksınız. Bitmek üzere olan iki transfer var.” sözlerini sarf etti.

”TRANSFER KOMİTEMİZ KURULDU”

Bu sezon hedefledikleri nokta hakkında konuşan Hasan Arat ise, ” İlk 2-3 ay ayımız çok sıkıntılı geçti. Çok üzüldük. Bunu kamuoyuyla çok paylaşmadık. Çok şükür, etkili bir yönetim kurulumuz var. Çalışmalarını beni bile mahcup ediyor. Öğrenmeye de başladık. eksiklerimizi biliyoruz ve tamamlamaya çalışıyoruz. Bundan sonra en krtitik safha kupaya ulaşmak ve doğru transfer yapmak. Gelecek sezon UEFA’da büyük bir değişim olacak. Transfer komitemiz kuruldu. Samet aybaba ili çalışıyorlar. İyi bir şeyler yapacağız. Moralimiz daha iyi . Hedefimizi yakalamalıyız. Çok zor bir 2 ay geçirdik. Çok iyi olmak zorundayız. Hedefimizi lig üçüncülüğü ve kupa kupa üzerinekurduk. Bu hedeflere ulaşmak önceliğimiz.” ifadelerini kullandı.