Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta İki İsmin Ayrılığı Netleşti !

Bu sezon Süper Lig’e istediği gibi başlayaman ve ara transfer döneminde yaptığı hamleler sonrası kadrodaki değişim sürecini yaz aylarında da sürdürmek isteyen siyah-beyazlı kulüpte ayrılıklar kapıya dayandı. Beşiktaş’ta iki yıldız ismin bileti kesilmiş durumda.

Bu sezon Süper Lig'e

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, ara transfer döneminde yaptığı transferlerle dikkatleri üstüne çekmişti. Beşiktaş’ın kadrosundaki dönüşüm, yaz aylarında da tüm hızıyla devam edecek.

İKİ İSMİN BİLETİ KESİLDİ

Beşiktaş’ın yıldızlarından birisi olan Rachid Ghezzal, siyah-beyazlı kulübün yaşadığı son şampiyonlukta ciddi pay sahiplerinden birisiydi. Ancak yıldız oyuncunun ayak tabanında yaşadığı sakatlık, oyuncunun kariyerini çıkmaza soktu. Sakatlığından dolayı uzun süre sahalardan uzak kalması sonrası geri döndüğü takımda etkisiz görüntü sergileyen Ghezzal’ın sezon sonunda yollar kesin bir şekilde ayrılayacak.

Ghezzal’dan sonra tecrübeli teknik direktör Fernando Santos’un kadroda düşünmediği ve oynanan müsabakalarda kadroya alınmayan Ante Rebic’in de Beşiktaş’tan bileti kesilecek.