Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta Hedef, Berghuis ve Correa

Süper Lig devi Beşiktaş’ta kanat takviyesi için gündeminde iki isim var. Kara karatlın hedefindeki olan isimler Atletico Madrid’in Arjantinli yıldızı Correa ve Ajax’da forma giyen Berghuis. İşte Beşiktaş’ya yaşanan son gelişmeler.

Süper Lig devi Beşiktaş'ta

/BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

 

Son olarak Turkcell Süper Kupa’yı müzesine götüren Beşiktaş, transfer çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Önceliği sağ kanada veren siyah-beyazlı takım Angel Correa ve Steven Berghuis gibi isimlerin sıcaklığını korumaya devam ediyor. Hollanda ve İspanya basınında Beşiktaş’ın bu iki isimde transferi zorladığı yazıyor.

Kartal ilk olarak, Atletico Madrid ile temasa geçti. La Liga ekibiyle Haziran 2026’ya kadar kontratı olan 29 yaşındaki Arjantinli futbolcuyla ilgili olarak pazarlıklarını sürdüren yönetimin ilk etapta kiralama yöntemini deneyeceği belirtildi.

BERGHUIS ALTERNATİF

İlk etapta önceliğini Correa’ya veren Beşiktaş, deneyimli teknik direktör Giovanni van Bronchorst’un Ajax forması giyen Feyenoord’dan eski öğrencisi Steven Berghuis’i alternatif olarak düşünüyor. Hollanda basını; Ajax ile 1 yıllık sözleşmesi kalan 32 yaşındaki futbolcu için iki kulüp arasındaki görüşmelerin önemli bir seviyeye geldiğini öne sürdü. Profesyonel futbol kariyerinde Hollanda dışına bir kez çıkan ve Watford’da forma giyen tecrübeli oyuncu, Twente, Alkmaar, Venlo’da forma giydi. Geride bıraktığımız sezon Ajax ile 29 maça çıkan oyuncu, söz konusu maçlarda 8 gol kaydederken 10’da asist yaptı.

CORREA ATLETİCO İLE ÖZDEŞLEŞTİ

Bir taraftan Angel Correa ise Atletico Madrid forması ile özdeşleşti. 2015’ten bu yana İspanyol kulübünde forma giyen Correa, 1 La Liga şampiyonluğu, 1 Avrupa Ligi zaferi ve 1 UEFA Süper Kupası kazanmayı başardı. Arjantinli yıldız, toplamda 421 kez giydiği Atletico Madrid formasıyla kulüp tarihinin en çok forma giyen isimlerinden birisi oldu.