Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta Feyyaz Uçardan Büyük Tepki!

Süper Lig’in 35. haftasında Beşiktaş’ın Rizespor’u 3-2 yendiği maçın ardından, Beşiktaş’ın basın sözcüsü Feyyaz Uçar, mücadelenin tartışmalı hakem kararlarını değerlendirdi.

Süper Lig'in 35. haftasında

Süper Lig’in 35. haftasında Beşiktaş’ın Rizespor’u 3-2 yendiği maçın ardından, Beşiktaş’ın basın sözcüsü Feyyaz Uçar, mücadelenin tartışmalı hakem kararlarını değerlendirdi.

Beşiktaş, sözcüsü Feyyaz Uçar’ın açıklamaları şu şekilde;

”ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR”

”Hak ettiğimiz bir galibiyet. Oyuncularımızın mücadelesinden memnunuz. Skora isyan ettiler ve neticede uzatma golüyle kazandılar. Teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyoruz. Masuaku’nun sabah ağrısı dolayısıyla kadrodan çıkarmak zorunda kaldık. Gedsob da arka adalesindeki ağrısı nedeniyle kadroda yoktu. Oynayan arkadaşlar ellerinden geleni yaptılar.”

”BİZE GÖRE İKİ PENALTI POZİSYONU VAR”

”Biz oyuncularımızın bu çabasının yine bugün yanlış kararlarla ve düdüklerle göz ardı edildiğini görüyoruz. Bize göre iki penaltı pozisyonu var. ‘Buda mı değil’ dedirten pozisyonlar. Özellikle ilk pozisyonda destek eli denilen şeyin havada olmaması gerektiğini süşünüyoruz. Yerde olan bir adamın eline çarpan top belki destek eli kuralıyla bağdaşır ama orada oyuncunun eli havada. Bunun penaltı olduğunu düşünüyoruz.”

”BİZİM İÇİN SEZON MAÇI”

”Çok önemli bir maça çıkacağız salı günü. Belki de bizim için sezonun en önemli maçı. Bu maçtan önce kimse bize bize ayar vermeye kalkmasın. Beşiktaş büyük bir camiadır. Hepimizin çoluğu çocuğu var, bir sürü evlat var Beşiktaş’a gönül vermiş. İnsanları bu kadar üzmemek, bu kadar ağlatmamak lazım. Bütün camiamızı salı günkü maça bekliyoruz. Beşiktaş birlik olduğunda neler olduğuna bütün ülkenin bir kez daha şahit olmasını istiyoruz. Bizim için sezonun maçı, tarftarımıza gerçekten ihtiyacımız var. Büyük Beşiktaş taraftarları istediği zaman maç kazandırır. Ben onların sayesinde birçok maç kazandım.”