Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta 7 Yabancı Oyuncunun Bileti Kesildi!

Gelecek sezon için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş, transferde de hızını arttırdı. Siyah-beyazlı takım, gelecek oyuncuların yanı sıra takımdan ayrılacak isimler için de planlamalarını sürdürüyor.

Gelecek sezon için çalışmalarına

2024-2025 sezonuna güçlü kadro ile giriş yapmak isteyen Beşiktaş, bir taraftan da yabancı oyuncularını elden çıkarmaya çalışıyor. Şu anda mevcut kadrıda tam 19 sözleşmeli yabancu futbolcusu olan Beşiktaş, bu konuda yoğun bir mesayi sarf edecek.

7 YABANCININ BİLETİ KESİLDİ

Beşiktaş, hem yeni gelen 12 yabancı kuralına uygun bir kadro yapısı hazırlamak istiyor hem de takıma artık direkt katkı verecek isimlerle yola devam edecek. Geride bıraktığımız yıllardan ders çıkartan Siyah-beyazlılar, bu yönde hareket ediyor. Anre Rebic, Alex Oxlade Chamberlain, Daniel Amartey, Ajdin Hasic, Javi Montero, Anre Rebic ve Vincent Aboubakar gibi isimlerle yollarını ayıracak.

MONTERO İÇİN 2 TALİP

Yeni teknik direkör Giovanni van Bronchorst yönetimindeki Beşiktaş’ta geleceği en çok merak konusu olan oyunculardan olan Francisco Montero için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Deneyimli futbolcunun, İspanya’dan 2 kulübün radarında olduğu öne sürüldü. Espanyol ve Alaves’in Francisco Montero ile ilgilendiği belirtildi. Yabancı kontenjanını açmak isteyen Beşiktaş’ın İspanyol savunma oyuncusunun ayrılığı konusunda zorluk çıkarması beklenmiyor.