Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ın Yeni Transferi Al-Musrati’den Açıklamalar !

Beşiktaş’ın yeni transferi Al-Musrati açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın yeni transferi Al-Musrati

Siyah-beyazlı kulübün devre arası transfer döneminde transfer ettiği ve Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi olan Al-Musrati açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın yeni transferi ve kulüp tarihinin en pahalı transferi Al-Musrati açıklamalarda bulundu.

Al-Musrati açıklamalarında ; ”Beşiktaş’ta olduğum için mutluyum. Türkiye’nin en büyük takımlarından biriyim. Takımla birlikte en üst seviyede olmayı hedefliyorum. Transfer dönemi bitmeden 4-5 gün kadar önce Fernando Santos ile görüştüm. Bana Beşiktaş’ı anlattı. Hocadan duyduğum şeyleri beğendim ve buraya gelme kararı aldım.” ifadelerinikulandı.

Açıklamalarına devam eden tecrübeli oyuncu Musrati;  ”Serdar Saatçı ile konuştum. Bana kulüple ilgili her şeyi anlattı. Çok mutlu olacağımı söyledi. Taraftardan bahsetti. Deplasmanda oynadığımız maçta ilgiyi gördüm. Herkese musrati’nin kim olduğunu göstermem gerekiyor. Beni Portekiz’den bilenler vardır ama hedefim kulübümle birlikte en üst sırada olmak, özellikle gelecek sene zirve mücadelesi vermek ve Şampiyonlar Ligi’nde olmak olacak.” dedi.

Al-Musrati; ‘‘İyi bir takım için paralar harcamak gerekiyor, başarı hedefiniz varsa.. ayrıca, Fernando Santos gibi iyi bir hocanız da olması gerekiyor. Zor bir dönemde geldiğimi biliyorum. Büyük bir geçmişe sahip olan bir kulüpteyim. Bunu maçlarda ve idmanlarda takım arkadaşlarımın kalitesinden belli oluyor. Yapmamız gereken daha profesyonel olmak. Burada her şeye sahipsiniz.” sözlerini sarf etti.