Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ın Güncel Borcu 8 Milyar 453 Milyon 690 Bin TL

Beşiktaş bugün 2024 yılının 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısını gerçekleştiriyor. Beşiktaş’ın toplam borcunun 8 Milyar 453 Milyon 690 Bin TL olarak açıklandı.

Beşiktaş bugün 2024 yılının

Siyah-beyazlı kulübün 30 Kasım 2023 tarihi itibariyle toplam bırcunun 8 Milyar 453 Milyon 690 Bin Lira olarak açıklandı. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat görevine 3 Aralık 2023’te başladı.

HASAN ARAT’TAN AÇIKLAMALAR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat açıklamasında; ‘‘Beşiktaş’a başarılarla dolu yıllar diliyorum. 121 yılda alnımız açık, başımız dik durarak, ‘Şerefimizle oynar, hakkımızla oynarız’ diyoruz. Bqaşta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarımız, kurucularımız, onursal başkanımız, tüm sporcularımızı ve antrönerlerimizi, tüm emekçilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Beşiktaş bir avuç ideaslist gençler tarafından kuruldu. Beşiktaş bir Türkiye gerçeğidir. Nice büyüklerimizin imzasıyla kurulan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün tüm efsanelerine selam olsun. Efsane Başkanımız Süleyman Seba ve onun yolunda giden tüm Beşiktaşlılara selam olsun. İyi insan ve iyi Beşiktaşlı olmanın mesuliyetini aklımızdan çıkarmadan, Beşiktaş’ı çocuklarımıza sevdirmek için çalışmalıyız.” dedi.

Açıklamalarına devam eden Hasan Arat; ”69 iş gününden beri görevdeyiz. Bizlere çok uzun geldi, sanki yıllardır bu görevi yapıyoruz gibi. 3 Aralık 2023 seçiminden camiamıza sohbet etmiş, dinlemiş ve çokça uyarıda bulundum. Kulübümüz için köprüden önce son çıkışta olduğumuzu söyledim. Bugün az bile söylediğimizi fark ettik. 3 Aralık’ta yaptığınız seçimle, Beşiktaş’ın kadertini değiştirdiniz. Sizlere teşekkür ederim, şükranlarımı sunarım.’‘  ifadelerini kullandı.

”HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Hasan Arat; ”Bu yol ne kadar uzun olursa, ben buradayım demiştim. Emaneti geri almanın ve yeniden yola koymanın sorumluluğu üzerimizde. Beşiktaş’ı hedeflerine kavuşturmak için hep birlikte çok daha azimle çalışacağız. Bundan sonra her Beşiktaş’lı, bu yolculuğun parçasıdır.” sözlerini sarf etti.