Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’a Cengiz Ünder Önerisi !

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de o mevkide birçok oyuncu olduğu için kendisine kulüp bulması söylenen Cengiz Ünder, Türkiye’de kalmak istiyor. Cengiz’in bu durumu Beşiktaş’ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel’e iletildi. Gerekli görüşmeler yapılıp, olumlu sonuç alınırsa Beşiktaş’ta Cengiz Ünder gelişmesi yaşanabilir.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de

/BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

 

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş yönetimine haber yollayıp sağ kanata transfer takviyesinin yapılmasını istedi. Beşiktaş’a sürpriz Cengiz Ünder haberi geldi.

Beşiktaş ise deneyimli hocanın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yönetim, Angel Di Maria’yı transfer edemedi. Angel Correa için nabız yokladı. Ancak bu arada sürpriz bir gelişme yaşandı. Milli oyuncu Cengiz Ünder’in menajeri siyah-beyazlıların kapısını çaldı.

BEŞİKTAŞ’A YEŞİL IŞIK

Milli oyuncu Cengiz Ünder’in menajeri, Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel’e, “Cengiz Türkiye’de kalmak istiyor Beşiktaş’da da oynamaya sıcak bakıyor.” dedi ve teklifinde bulundu. Hüseyin Yücel ise, “Bu konuyu yönetim kuruluna sunacağım. Hoca’nın ve Başkan Hasan Arat’ında onayı olursa Fenerbahçeli yöneticilerle irtibata geçeriz” açıklamasında bulundu.

SEZON PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe’nin 15 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, sarı-lacivertli kulüte 33 mücadelede 1357 dakika süre alırken, 9 gol ve 3 asist kaydetti.