Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş, Yeni Hocası Giovanni van Bronckhorst’u Açıkladı !

Süper Lig’de uzun zamandır teknik direktör arayışında olan Beşiktaş, Hollandalı tekni adam Giovanni van Bronckhorst ile anlaştığını açıkladı.

Süper Lig'de uzun zamandır

Süper Lig’de uzun zamandır teknik direktör arayışında olan Beşiktaş, Hollandalı tekni adam Giovanni van Bronckhorst ile anlaştığını açıkladı.

Beşiktaş, son olarak Rangers’i çalıştıran Giovanni van Bronckhorst ile 2+1 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Ayrıca açıklamada Bronckhorst’un yardımcılıklarını Jean Paul van Gastel ve Serdar Topraktepe’nin yapacağı belirtildi.

Beşiktaş’tan yapılan açıklama şu şekilde:

”Yönetim Kurulumuz tarafından yeni dönem yapılanmasıyla ilgili gerçekleştirilen detaylı çalışmalar sonucu Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğüne Hollandalı Giovanni van Bronckhorst getirilmiştir.

2+1 yıllık anlaşmaya varılan Giovanni van Bronckhorst’un yardımcılıklarını Jean Paul van Gastel ve Serdar Topraktepe yapacaktır. Yeni Teknik Direktörümüzün imza töreni ile ilgili ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Giovanni van Bronchorst’a başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.”

BEŞİKTAŞ’A İLK MESAJI

Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, siyah-beyaz kulüp için ilk açıklamasını yaptı. Beşiktaş’ın sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Hollandalı teknik adam, ‘‘Merhaba kara kartal! Ben Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş’a geliyorum.” ifadelerini kullandı.

RANGERS PERFORMANSI

  • Toplam Maç: 68
  • Galibiyet : 42
  • Beraberlik: 11
  • Mağlubiyet: 15
  • Puan ortalaması: 2.01