Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş, Vincent Aboubakar İle Yollarını Ayırıyor !

Trendyol süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın, Kamerunlu golcü oyuncusu Vincent Aboubakar, kariyerin en kötü zamanlarından birisini yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş’ta kadro dışı kalan ve daha sonra Afrika Kupası’na giden, Kamerun Milli takımında sakatlanan Vincent Aboubakar, Portekizli teknik direktör Fernando Santos tarafından affedilsede eski günlerini mumla aratıyor.

Trendyol süper Lig ekiplerinden

Beşiktaş’ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar, futbol kariyerinin en kötü zamanını yaşıyor. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta aylardır tek gol atamayan Kemerunlu yıldız son zamanlarda adeta dibe vurdu.

Vincent Aboubakar, Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye yenildiği 9 Aralık’ta 3-1 yenildikleri müsabakada Eric Bailly, Rosier, Onana ve Ghezzal’la beraber takımdan kadro dışı bırakılmıştı. Ondan daha sonra Afrika Uluslar Kupası’na giden ve Kamerun milli takımında sakatlık yaşayan tecrübeli golcü, 30 Ocak tarihinde İstanbul’a dönmüştü. Portekizli teknik direktör Fernando Santos’un isteğiyle kadro dışı kararından vazgeçilen Vincent Aboubakar, yaşadığı sakatlığından dolayı Trabzonspor ve Kayserispor maçlarını kaçırdı ve 19 Şubat’ta tarihinde takımına tekrar dündü.

ABOUBAKAR İLE YOLLAR AYRILIYOR

Bu sezon uzun süredir formsuz ve moralsiz olan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar bu nedenlerden dolayı takımında ilk 11’de yer bulamıyor. Deneyimli teknik direktör Fernando Santos’un verdiği şansları değerlendiremeyen Aboubakar’ın bu sezon sonunda elden çıkarılması bekleniyor. Siyah-beyazlı kulüpte 2025 yılana kadar sözleşmesi bulunan Vincent Aboubakar koşulların oluşması halinde güzel bir bonservis ile satılacak.

TOPLAMDA 59, 14 ASİST

Siyah-beyazlı formayla 109 resmi müsabakaya çıkan Kamerunlu yıldız toplamda 59 gol atarken, 14 kez de asist katkısı sağladı takımına. Vincent Aboybakar bu sezon Beşiktaş’ta çıktığı 26 müsabakada 11 gol ve 3 asist katkısı sağladı.