Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’tan Önemli Açıklamalar!

Siyah-beyazlı takım Süper Lig’de

Siyah-beyazlı takım Süper Lig’de 24. hafta oynanacak Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürmeye devam ederken, Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos’tan önemli açıklamalar geldi.

Beşiktaş’ın başına geçen Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos, Beşiktaş’ın başında toplamda 5 maça çıktı. Bu maçların ilk 2’sini kazanan tecrübeli çalıştırıcı geri kalan 3 maçta ise 1 puan toplaya bildi. Deneyimli teknik direktör, Trabzonspor maçı hakkında :” Bu maç çok farklı olacak” ifadelerini kullandı.

” TARAFTARIMIZ UMUDUNU YİTİRMESİN”

Beşiktaş’la geride kalan 5 maçta takımı tanıdığını belirten Santos :” Tüm futbolcularımı maçlarda ve antrenmanlarda denedim. Kimin hangi mevkide hangi şartlarda verimli olacağını gördüm, tanıdım. Mevcut tablo iç açıcı değil, ben de farkındayım. Son 3 maçta 1 puan alabildik, çok sayıda eksik de var. Yine de taraftarımız umudunu yitirmesin. Trabzonspor karşısında sahada bambaşka bir Beşiktaş olacak. Bu bizim çıkış karşılaşmamız olacak.” dedi.

” SİVAS YENİLGİSİNİ UNUTTURACAĞIZ”

Tecrübeli teknik direktör Santos, Samet Aybaba ile yaptığı konuşmasında;’‘ Sivas yenilgisini unutturacağız. Kimin nasıl nerede daha verimli olacağını ve kapasitenin ne kadar olduğunu biliyorum. Trabzonspor karşılaşmasında kadrodan maksimum verim alacağız.” ifadelerini kullandı.