Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’tan Maç Sonu Açıklaması

Beşiktaş’ın Fetih Karagümrük’ü 3-0

Beşiktaş’ın Fetih Karagümrük’ü 3-0 yenmesinin ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın yeni Teknik Direktörü Fernando Santos, “Oyuncularımı tebrik ediyorum, maçı onlar kazandı. Taraftarlar oyuncularımıza istediği desteği verdi. Önemli olan burada bir aile ortamı yaratmak. Artık birlikte olmalıyız. Maçı hak ettik ama daha iyi olmalıyız.” dedi.

Beşiktaş ile çıktığı ilk resmi maçı kazanan yeni Teknik Direktör Fernando Santos, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

FERNANDO SANTOS’UN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

“Aslında maçı oyuncularım kazandı. Bugün gerçekten kararlı oynadılar, tutkulu oynadılar ve onlara anlattıklarımızı sahada uygulama konusunda ellerinden geleni yaptılar. Taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Taraftarlarımız sayesinde bugün maçı kazandık diyebilirim. Oyuncularımıza çok destek oldular, onların desteği zaten her şeyi kolaylaştırıyor. O desteği her zaman görmek istiyoruz.

“İKİNCİ YARININ İLK DAKİKALARINDA BİR ANLAMDA OYUNDAN KOPTUK”

Aslında ilk yarı çok fırsat da bulduk. Oyunu kontrol ettik, oyunun kontrolü bizdeydi ilk yarı. Takım beraber oynadı, organize etti ilk yarı. İstediklerimizi oyuncularımız sahaya yansıtmaya başlamışlardı. Maalesef ikinci yarı ilk 15 dakikasında bir anlamda oyundan koptuk, oyunda değildik, kontrolü rakibimize verdik. Ama sonra bu durumu tersine çevirdik, durumu düzelttik. Oyunun kontrolünü elimize aldık. Daha organize ataklar bulmaya başladık, özellikle golden sonra.

“GOLDEN SONRA ÇOK KOMPAKT OYNADIK”

Bugün ve yine golden sonra çok kompakt oynadık. Mesafeleri yakın tuttuk, topu iyi tuttuk, tok bizde kaldı çoğu zaman ve hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Ama gerçekçi olalım daha çok çalışmamız lazım, çok şeyi değiştirmemiz düzeltmemiz lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Onların hepsi ile birlikte biz çalışarak, her gün antrenman yaparak her şeyi  düzelteceğiz, daha iyiye gideceğiz, bundan eminim. Tekrar teşekkür ediyorum taraftarlarımıza verdikleri büyük destek için ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum.”