Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy’a Gelen 15 Milyon Euro’yu Reddeti

Beşiktaş’ta bu sezon gözleri kamaştıran genç yıldız Semih Kılıçsoy’a İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham’ın talip olduğu belirtildi. Premier ekiplerinden Fulham’ın Semih için yaptığı teklifi Beşiktaş’ın reddetiği öne sürüldü.

Beşiktaş'ta bu sezon gözleri

Bu sezon Beşiktaş’ta gösterdiği performansı ile Avrupa kulüplerini peşine takan genç yıldız Semih Kılıçsoy, kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Sabah Gazetesi’nde çıkan habere göre; Beşiktaş’ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy için İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Fulham, Beşiktaş’ın kapısını çaldı.

Fulham ekibinin scout şefi olan Brian Talbot, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş’a ulaştı ve genç yeteneği istediklerini belirttiler. Talbot’un, Semih için 15 milyon Euro bonservis bedeli önerisinde bulunduğu kaydedildi.

Ancak Fulham’ın bu teklifi Beşiktaş’ta hiçbir karşılık bulmadı. Siyah-beyazlı kulüp, 15 milyon euroya Semih’i asla satmayacaklarını belirtti ve bu rakımın çok daha üzerinde bir teklif olması halinde değerlendireceklerini belirtti.

Fulham’ın bu transferde ısrarcı olduğu ve daha sonra tekrardan bir değerlendirme yaparak yeni bir teklif ileteceklerini kaydetti.

Beşiktaş, genç yıldız ile Ocak ayında sözleşme imzaladı ve ve Semih’in kontratını 2028’e uzatan Siyah-beyazlı kulüp golcü oyuncunun da kabul etmesi ile sözleşmeye serbest kalma maddesi koymayarak elini güçlendirmişti.