Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş – MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final rövanş mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Beşiktaş zorlu rakibi MKE Ankaragücü’nü konuk ediyor. Bu sezon Süper Lig’de istediği başarıyı elde edemeyen Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı kazanarak bu sezonu bir kupayla tamamlamayı hedefliyor. Peki Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı Beşiktaş – MKE Ankaragücü hangi kanalda? Beşiktaş – MKE Ankaragücü ne zaman? Beşiktaş – MKE Ankaragücü saat kaçta? Beşiktaş – MKE Ankaragücü maçını canlı nereden izleyebilirim? İşte mücadele hakkında tüm detaylar.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı

Ziraat Türkiye Kupası’nın yarı final ilk ayak mücadelesi Ankarada golsüz eşitlikle tamamlandı. Beşiktaş yarı final rövanş mücadelesinde MKE Ankaragücü’nü konuk ediyor. Bu sezon Trendyol Süper Lig’e istediği gibi başlayaman ve hayal kırıklığı yaşayan siyah-beyazlılar bu sezonu kupayla tamamlamak istiyor. Emre Belezoğlu ve öğrencileri ise bu yıl kupada ilk defa deplasmanda sahaya çıkıyor. Peki Peki Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı Beşiktaş – MKE Ankaragücü hangi kanalda? Beşiktaş – MKE Ankaragücü ne zaman? Beşiktaş – MKE Ankaragücü saat kaçta? Beşiktaş – MKE Ankaragücü maçını canlı nereden izleyebilirim?

BEŞİKTAŞ – ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Beşiktaş – MKE Ankaragücü’nü Tüpraş Stadyumu’na konuk ediyor. İlk maç 0-0 eşitlikle tamamlanmıştı. Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesi bugün saat 20.30’da başayacak.

BEŞİKTAŞ – ANKARAGÜCÜ MAÇI HANGİ KANALDA?

Dolmabahçe’de Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş – MKE Ankaragücü mücadelesi ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmanın normal süresi eşitlikle tamamlandığı takdirde mücadele uzatmalara gidecek. Uzatmalarda beraberlik ile sonuçlandığı zaman finale çıkan takımı penaltı atışları belirleyecek.

BEŞİKTAŞ’TA HEDEF KUPA

Bu sezon Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan Beşiktaş’ta tüm gözler Ziraat Kupası’nda yarı final mücadelesine çevrildi.

Ankara’da oynanan ilk mücadelede gol bulamayan Beşiktaş’ta gözler, Semih Kılıçsoy, Rashica, Ghezzal ve Muleka gibi oyuncuların performansına çevrildi.

Ayrıca siyah beyazlı kulüp taraftarı önünde rakibini yenip finale çıkmayı hedefliyor.

MUHTEMEL 11

Beşiktaş; Mert Günok, Svensson, Necip, Colley, Emrecan Terzi, Al-Musrati, Salih Uçan, Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Muçi, Muleka