Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş Kulübünden, Burak Yılmaz’a Yanıt !

Milliyete konuşan Burak Yılmaz

Milliyete konuşan Burak Yılmaz , Aboubakar hakkında 4 ay sonraki alacağını istediğini ve ödeme yapılmayınca da sakatlığının devam ettiğini açıklamaıştı. Beşiktaş Kulübünden Burak Yılmaz2ın konuşmasına yanıt geldi.

Beşiktaş’ın Açıklaması

Futbolcumuz Vincent Aboubakar ile ilgili olarak bugün basında yer alan iddia nedeniyle açıklama yapma gereği doğmuştur. Aboubakar’ın ileri vadeli ödemelerini talep edip, bu talebinin karşılanmasından dolayı formasını giymediği yönündeki iddiaları  gerçekleri yansıtmaktadır. Aboubakar’ın Futbol A Takımımızın oynadığı son 4 karşılaşmada sorma giymemesinin tek nedeni sakatlığıdır. Kulübümüzdeki tüm sporcuların, teknik kadroların ve personelin hakedişi ödemeleri, zamanında ve düzenli olarak yapılmaktadır. Bununla birlikte oyuncularımızın, teknik kadroların ve personelin ihtiyaçları olması halinde Kulübümüzün imkanları dahilinde avans ödemesi de yapılmaktadır. Aboubakar’ın da bu doğrultudaki talebi üzerine yakın tarihindeki oluşacak hakedişlerine mahsuben bir kereye mahsus olmak üzere aylar öncesinden kendisine ödeme yağılmıştır.

Bu husus yakın zamanında değil, aylar öncesinin konusudur. Futbolcunun acil oluşan ihtiyacını karşlamak için kulüpten alacağına mahsuben, oyuncunun huzuru da dikkate alınarak ödeme yapılmış. Kaldı ki miktar, çok da yüksek olmayan bir meblağdır. Sağlık Kurulu Koordinatörümüz Teknik Kerem Ülkü’nün Vincent Aboubakar’ın sağlık durumu ile açıklaması şu şekldedir. ” Futbol A Takımımızın, Bodo/ Glimt ile oynadığı müsabaka öncesinde ısınma esnasında sağ uyluk arkasında ağrı hisseden oyuncumuz Vincent Aboubakar’ın Altunizade Acıbadem Hastanesinde yapılan MR görüntülenmesinde uyluk arka adelesinde ( biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun bu yaralanma ile ilgili sağlık ekibimizce sürdürülmektedir.” açıklaması yapılmıştır.