Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel; ” Kural İhlali Yapıldı ”

Bayern Münih’in deneyimli teknik direktörü Thomas Tuchel, Real Madrid maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih'in deneyimli teknik

Bayern Münih’in deneyimli teknik direktörü Thomas Tuchel, Real Madrid maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Thomas Tuchel, ”Acı verici. Toparlanmamız biraz zaman alacak ama bir yandan da sahada her şeyimizi ortaya koyduğumuz bir mağlubiyet. Elbette bunu kabullenmek zor. Bu gerçekliğin bir parçası. Pişmanlık yok. Ancak diğer taraftan  çok fazla sakatlık, çok fazla oyuncu değişikliği, çok fazla yorgunluk vardı. Bütün gece bizi olağanüstü bir şekilde kurtaran Neuer, 100 yıl geçse yapmayacağı bir hata yaptı.” sölerini sarf etti.

Mücadelenin son dakikalarında ofsayt nedeni ile iptal edilen gol hakkında konuşan Tuchel, ”Bu tam bir felaket! Pozisyon sonuna kadar devam etmeliydi. Kural bu. Yan hakem bir hata yaptı, hakem ikinci hatayı yaptı. Bir kural ihlali.’‘ ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final mücadelesinde Real Madrid konuk ettiği Bayern Münih’i kendi sahasında 2-1 mağlup etti ve finalde bir diğer Alman ekibi Borussia Dortmund’un rakibi oldu.