Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Battal İlgezdi CHP’den İstifa Etti !

Ataşehir Belediye Başkanı Battal

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezi, CHP’den istifa ettiğini açıkladı. İlgezdi açıklamasında :’ CHP’nin son kurultayında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler tek tek partimizden tasfiye ediliyor. Partimizin değerinin bu kadar horatça harcanmasına gönlüm razı değildir. Bu sesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Türkiye 31 Mart tarihinde Yerel Seçimlere kitlenirken, CHP Şehirler ve İlçelerde aday belirlemeye devam ediyor. CHP çalışmalarını sürdürürken Ataşehir Belediye Başkanı Vattal İlgezi, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK VERENLER TASFİYE EDİLİYOR

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

” CHP’nin son kurultayında Genel Başkan sayın Kemal Kılaçdaroğlu’nu destekleyenler tek tek partimizden tasfiye ediliyor. CHP’nin her kademesinde gece gündür görev yapmış 40 yıllık bir partili olarak bu yaşananlar hem beni hem de milyonlarca partilimizi üzmüştür. Partimizin değerinin bu kadar hoyratça harcanmasıbna gönlüm razı değildir. Bu vesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum.” dedi.