Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Batshuayi’nin Kaçırdığı Goller Maça Damga Vurdu! Galatasaray Lask’a Mağlup

Süper Lig devi Galatasaray’ın

Süper Lig devi Galatasaray’ın Avusturya’da gerçekleştirdiği hazırlık maçında Lask Linz’ 3-2 mağlup oldu. Mücadelede Galatasaray’ın gollerini genç oyuncu Metehan Baltacı kaydetti. Ancak Lask Linz mücadeleyi 2-1 kazandı. Maça Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’den transfer ettiği Michy Batshuayi’nin kaçırdığı goller damga vurdu.

Gelecek sezon çalışmalarına Avusturya kampında devam eden Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, ilk hazırlık mücadelesinde Lask Linz ile karşı karşıya geldi. 5 golün çıktığı maçı Lask Linz 3-2 kazandı.

METEHAN DOUBLE YAPTI

Galatasaray’ın Lask Linz ile oynadığı mücadelede Leo Dubois’in 23. dakikada kendi kalesine attığı golle öne geçti ve devreyi önde kapattı. Galatasaray’ın, ikinci yarının 56. dakikasında Metehan Baltacı ile skora dengeyi getirdi. Lask Linz, Galatasaray’ın beraberlik golünün ardından geliştirdiği atakta Copado ile golü buldu ve tekrardan öne geçti.

LASK MAÇI KAZANDI

Sarı-kırmızılı takımda genç oyuncu Metehan Baltacı, 71. dakikada tekrardan sahneye çıkrak skoru tekrar eşitledi. Maçın geri kalanında gelişen Lask Linz atağında Kone bulduğu fırsatı değerlendirerek takımını üçüncü kez öne geçirdi ve maçı takımına kazndırdı. Galatasaray’ın bir sonraki hazırlık maçı ise 15 Temmuz’da Fortuna Düsseldorf ile oynayacak.