Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Batshuayi’nin Galatasaray’dan İstediği Rakam Ortaya Çıktı

3 İSMİ YEDEKLEDİ Süper

3 İSMİ YEDEKLEDİ

Süper Lig devi Galatasaray’da Mauro Icardi sırasıyla 3 isim (Cediric Bakambu, Halil Dervişoğlu, ve Carlos Vinicius) yedeklemeyi başardı.

PERFORMANSLARI

Geçtiğimiz sezon kulüpteki golcülerden Bakambu’dan 2, Halil Dervişoğlu’ndan 4, Vinicius’tan 2 gol katkısı geldi. Fenerbahçe’nin yedek golcüsü Michy Batshuayi ise tek başına toplam 24 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

İSTEDİĞİ RAKAM BELLİ OLDU

Arjantinli yıldız Mauro Icardi’ye alternatif arayan Galatasaray’ın gündemine sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu klasmanına geçen Belçikalı yıldız Batshuayi girdi. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Galatasaray’dan istediği rakam belli oldu.

5 MİLYON EURO ÜCRET

Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi’nin 10 Milyon Euro kazandığını dikkate alan Batshuayi’nin temsilcileri, sarı-kırmızılı takımdan 5 milyon euro garanti ücret talep etti ve ayrıca bonservis ödemeyeceği için imza parası istedi.

PAZARLIĞA OTURMADILAR

Batshuayi’nin yetkililerinden bu pazarlığı duyan, sarı-kırmızılılar pazarlığa bile oturmadı. (Sabah)

OKAN BURUK NEDEMİŞTİ?

Galatasaray’ın deneyimli teknik direktörü Okan Buruk, imza töreninde Batshuayi’ye ilgileri olup olmadığı yönünde gelen soruya, ‘‘ 3-4 oyuncu alacağız gibi gözüküyor. Birçok isim yazılıyor, görüştüğümüz isimler var. Forvet için hazırlıklarımız var. Batshuayi ile ilgili düşüncemiz olmadı.’‘ ifadelerini kullanmıştı.