Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakasetas Panathinaikos’ta !

Trednyol Süper Lig ekiplerinden

Trednyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Anastasios Bakasetas’ı 1 Milyon Euro karşılığında Yunanistan ekibi Panathinaikos’a transfer etti. Trabzonspor’dan açıklama geldi.

Süper Lig ekiplerin Trabzonspor, Anastasios Bakasetas’ın, Panathinaikos ile 1 milyon euro karşılığında anlaşıldığını açıkladı.

Trabzonspor’un Transfer Açıklaması

” Profesyonel futbolcumuz Anastasios Bakasetas’ın, Panathinaikos FC’ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Panathinaikos FC, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 1.000.000 – EURO ödeme yapacaktır.”

Panathinaikos’dan Transfer Duyrusu

Panathinaikos Kulübü Trabzonspor’dan resmen transfer ettiği Anastasios Bakasetas’ı duyurdu. Yunanistan ekibi yaptığı açıklamada ” Haydi Taso!” ifadelerini kullandı.

Anastasios Bakasetas, Trabzonspor’a Veda Etti

Anastasios Bakasetas, Galatasaray ile oynanan maçtan sonra Trabzonspor’a veda etmişti. Bakasetas:” Trabzonspor formasıyla son maçımdı. Aslında bu vedanın daha iyi olmasını isterdim. Böylesine bir skorla, derbi mağlubiyetiyle ayrılmayı istemezdim. Hayatta bazen böyle oluyor. Türkiye’deki herkese çok teşekkür ediyorum. Burada sevgi ve saygı gördüm.” dedi.

Trabzonspor Performansı

Anastasios Bakasetas, Trabzonspor forması ile 122 maça çıktı ve bu maçlarda, 33 gol ve 24 asist yaptı.