Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Göktaş’tan Depremzede Çocuklar Kayboldu İddialarına Yanıt

ABD’li milyarder Jeffrey Epstein

ABD’li milyarder Jeffrey Epstein ile ilgili iddiaların yankılanmasının ardından dünyada kaybolan çocuklar gündeme geldi. 1999 depremi ile 6 şubat depreminde kaybolan çocukların akıbeti sorgulanırken konuyla ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı  Mahinur Özdemir Göktaş açıklama yaptı. Göktaş açıklamasında, “6 Şubat depremlerinde 1912 çocuğumuzdan bir tanesi bile kayıp değil” dedi.

Kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon kurulu toplantısında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kaybolan depremzede çocuklar iddiasına yanıt verdi. Göktaş yaptığı açıklamada, “1912 çocuğumuzdan bir tanesinin bile kayıp olması durumunun söz konusu olmadığını tekraren ilan ediyorum. Çocukların kimlik tespitleri; Sağlık, İçişleri, Adalet ve Aile Bakanlığı ile tüm paydaşlarla beraber titizlikle yapıldı” ifadelerini kullandı.

 

“1912 ÇOCUĞUMUZDAN BİR TANESİ BİLE KAYIP DEĞİL”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş 6 Şubat depreminde yakınlarını kaybeden çocuklarla ilgili dünden itibaren kamuoyunun şeffaf şekilde bilgilendirildiğini söyledi. Ayrıca Göktaş, “1912  çocuğumuzdan bir tanesinin bile kayıp olması durumunun söz konusu olmadığını tekraren ilan ediyorum. Çocukların kimlik tespitleri; Sağlık, İçişleri, Adalet ve Aile Bakanlığı ile tüm paydaşlarla beraber titizlikle yapıldı.”