Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Bahçeli’nin Yüzündeki Morlukların ve Kolundaki Sargının Nedeni Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Başkanı, yerel seçimler için oyunu kullanmak için geldiğinde yüzündeki morluklar ve kolundaki sargı dikkat çekti. Sosyal medyada “Bahçeli’ye ne oldu?” soruları yanıt aradı.

EVİNDE DÜŞTÜĞÜ İÇİN YÜZÜNDEKİ MORLUKLAR OLUŞMUŞ

Seçime damga vuran görüntüler sonrasında MHP kaynaklarından alınan bilgilere göre, Bahçeli’nin birkaç gün önce evinde düştüğü ve bu nedenle yüzündeki morlukların oluştuğu öğrenildi.

Oy verme işlemlerini bitiren Bahçeli basın mensuplarına, “Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum.” dedi.

“TER BİR HAREKETE BAĞLI OLARAK OMUZU BURKULMUŞTU”

Ayrıca Bahçeli 14 Mart’ta Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen MHP’nin 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda sahneye çıktığında omuz askısı takmıştı. MHP kaynaklarından yapılan açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazırız, kongre öncesi Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur. Kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımızı kabul ediyoruz. Rabbim korusun” demişti.

DİĞER VİDEOLAR