Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Yıldırım: ”Hasan Arat Bu Konuşmalardan Vazgeçsin ”

Fenerbahçe’nin eski başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım, Beşiktaş’ın Jone Mourinho ile anlaştığı iddialarına sert tepkilerde bulundu.

Fenerbahçe'nin eski başkanı ve

Fenerbahçe’nin eski başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım, Beşiktaş’ın Jone Mourinho ile anlaştığı iddialarına sert tepkilerde bulundu.

Fenerbahçe Ülker Stadı’nın yanında açılan seçim irtibat ofisinde önemli açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, Beşiktaş’ın deneyimli çalıştırıcı Jose Mourinho ile anlaştık yönündeki açıklamalarının doğru olmadığını belirtti.

Ezeli rakibi Beşiktaş’ı birilerinin tetikçiliğini yapmakla suçlayan Aziz Yıldırım; ”Mourinho ile yüz yüze görüşme yaptık ve 2 saat konuştuk. Beşiktaş 7 milyona anlaştık diyormıuş, üstüne 5’te ben vereyim, 12’ye anlaşsınlar getirsinler. Yalan konuşuyorlar. Bazı insanların tetikçiliğini yapmaya kalkışıyorlar. Beşiktaş’a yakışmıyor. Ben Aziz Yıldırım olarak Süleyman Seba ile başkanlık yaptım, bu değeri iyi düşünsünler, iyi taşınsınlar.” ifadelerini kullandı.

”7 MİLYONA GELECEKSE BİZ ÇEKİLELİM”

Beşiktaş’ın Mourinho ile bir görüşme yapmadığını belirten yıldırım; ”Hasan Arat’a da söyleyeyim, bu tip konuşmalardan vazgeçsinler. 7 milyona gelecekse biz çekilelim. Beşiktaş’ın böyle bir gücü yok, ayıp. Birbirimize saygılı olacağız. Mourinho’ya söyleriz anlaşıyormuşsun deriz biz çekiliriz. İstanbul’a reklam çekimi için geldiğinde Beşiktaş’tan 2 kişi geldi bana dedi. Onlarla Spor üzerine sohbet ettik dedi. Böyle bir konuşmamız olmadı dedi.” dedi.

”FEDERASYON SEÇİMİNDE İŞİN İÇİNDE OLACAĞIZ”

Federasyon seçimlerinde işin içinde olacaklarını planlayan Aziz Yıldırım; ”Federasyon seçiminde işin içinde olacağız. Beni bir başkan adayı aradı. Kendisine şu tavsiyede bulundum. Yapacağın yönetim kurulunda 3 büyüklerden 2-3 adam alma olmamalı. Değerli insanlar tarafsız davranabilecek insanları alın bu sorunları ortadan kaldırın dedim. Federasyon önce tarafsız olmalı, bunun oluşturulması lazım.” sözlerini sarf etti.