Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın’da Zincirleme Kaza! 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı

Aydın’ın Buharkent ilçesinde otomobil,

Aydın’ın Buharkent ilçesinde otomobil, kamyonet ve yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazanın, otomobilin aydınlatma direğine çarpmasıyla yaşandığı belirtildi.

Aydın’ın Buharkent ilçesinde otomobil, kamyonet ve yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Aydın-Denizli kara yolunda Ortakçı mevkiinde meydana geldi. 20 AIE 929 plakalı otomobil, aydınlatma direğine çarparak devrildi. Karşı yönden ilerleyen 06 DTL 152 plakalı şehirler arası otobüs, devrilen direğe, ardından da aynı istikamette ilerleyen Muzaffer Göçhan yönetimindeki 20 TE 352 plakalı kamyonete çarptı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otobüs sürücüsü Gürsel Kurşun’un ve otobüsteki yolculardan Büşra Sarıaslan’ın hayatını kaybettiğini, otomobil sürücüsü Davut Demirpolat ile otobüsteki Dursun Başer’in yaralandığını belirledi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ilçedeki hastaneye kaldırıldı.