Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın’da İki Aile Arasında Kavga Çıkan Kavgada 11 Yaralı, 17 Kişi Tutuklandı

Aydın’da iki aile arasında

Aydın’da iki aile arasında çıkan kavgada 1’i ağır 11 kişi yaralandı, 30 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan 30 şüpheliden 17’si tutuklandı.

Aydın’ın Buharkent ilçesinde iki aile arasında bıçaklı, sopalı kavga kavga meydana geldi. Kavgada, 1’i ağır 11 kişi yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 30 şüpheliden 17’si tutuklandı.

1’İ AĞIR 11 KİŞİ YARALANDI

Aydın Buharkent ilçesinin Kamilpaşa Mahallesi’nde iki aile arasında çıkan kavgada 1’i ağır 11 kişi yaralandı.

Olayla ilgili gözaltına alınan 30 şüpheliden 17’si tutuklandı. 10 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 3 kişi de serbest bırakıldı.

30 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI, 17’Sİ TUTUKLANDI

Buharkent ilçesinin Kamilpaşa Mahallesi’nde aralarında husumet bulunan iki aile üyeleri, kent merkezinde karşılaştı. Sopalar ve bıçaklarla bir birine saldıran aile üyelerinden 11 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve jandarma sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra bölgedeki hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bölgeye gelen jandarma ve polis ekipleri 30 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 30 şüphelinde 17’si tutuklandı. 10’u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 3 şüpheli de serbest bırakıldı.