Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın’da 1 Ton Domuz Eti Yakalandı

Aydın’da alınan bir ihbarda bir çiftlikte yaban domuzu kesildiği öğrenildi ve ekipler düzenlenen baskında, yaklaşık bir ton kesilip parçalanmış ve poşetlere doldurularak dondurucularda muhafaza edilmiş vaziyette yaban domuzu eti ele geçirildi.

Aydın'da alınan bir ihbarda

Aydın’ın İncirliova ilçesinde bir çiftlikten alınan ihbar üzerine Jandarma ekiplerinin düzenlediği baskında paketlenmiş halde 1 ton domuz eti ele geçirildi.

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

İncirliove ilçesi Hacıaliobası Mahallesinde meydana gelen olayda, Jandarma ekipleri bir çiftlikte yaban domuzu kesildiği ihbarına ulaştı. Alınan ihbarın üzerine harekete geçen İncirliove Jandarma Komutanlığı ekipleri, İncirliove İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri ile beraber çiftliğe baskın düzenledi.

DONDURUCUDA MUHAFAZA ETMİŞLER

Yapılan baskında toplamda 1 ton kesilip parçalanmış ve poşetlere doldurularak muhafıza edilmiş vaziyette yaban domuzu ele geçirildi.

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Yakalanan etler imha edilmek üzere İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, yaşanan bu olayla alakalı bir şüpheli gözaltına alındı ve şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.