Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avusturya Basınından 6-1 Türkiye Galibiyeti Yorumu !

Avrupa Şampiyonası 2024 kapsamında oynanan hazırlık maçında, A Milli Takımımız konuk olduğu Avusturya’ya 6-1’lik skorla mağlup oldu. Ancak Avusturya – Türkiye müsabakası dış basında büyük yankı uyandırdı.

Avrupa Şampiyonası  2024

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Takımımız, Avusturya ile çıktığı hazırlık maçında 6-1 mağlup oldu. Müsacadele  Avusturya basınında da büyük yankı  uyandırdı. İşte Avusturya medyasının milli takıma yorumları…

KLEINE ZEITUNG:

”Avusturya Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası öncesi ikinci hazırlık maçında Ernst Happel Stadı’nda, muhteşem bir ikinci yarıyla Türkiye’yi 6-1 mağlup etti. Michael Gregoritsch hat-trick yaptı.”

ORF:

”Avusturya Milli Futbol Takımı da Avrupa Şampiyonası öncesi ikinci sınavının bir şut çekme festivaliyle geçti ve Türkiye’yi 6-1 mağlup ederek üst üste beşinci galibiyetini kutladı.”

KRONEN ZEITUNG:

”Türkiye’ye karşı 6-1’lik gol şovu. Takım patronu Ralf Rangnick, takımının ikinci 45 dakikadaki performansından çok memnun kaldı. Bundan daha iyisi olamaz! Taraftarlar ise EURO 2024’ü sabırsızlıkla bekliyor ve ernst Happel Stadı’nda şarkı söylüyorlar:’ Ah, ne kadar güzel.”

DER STANDART:

”Rall Rangnick’in takımı, ikna edici performansın ardından Avrupa Şampiyonası’na katılan rakibine karşı zafer elde etti. Takım korkutucuydu ve oyun boyunca kendilerini son derece geliştirebildiler. 6-1’lik zafer, üst üste beşinci galibiyet oldu.”

OE24:

”David Alaba, maçtan önce Türkiye’ye karşı cesurca 2-0’lık bir galibiyet tahmininde bulunmuştu, ancak görünen o ki takım arkadaşları onun tahminini aşamaya ve konuk takımı 6-1’lik bir şut şöleni ile Happel Stadyumu’ndan göndermeye karar verdiler.”