Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avrupa Kupalarının Yayıncı Kanalı Belli Oldu !

UEFA Şampiyonlar, UEFA Avrupa

UEFA Şampiyonlar, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi müsabakaları 3 sezon boyunca TRT Kanalları ve TRT dijital platformu olan tabii’de yayınlanacak. Organizasyona katılan Türk takımlarının maçları şifresiz olarak TRT  ve TRT Spor’dan yayınlanacak.

TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Lİgi müsabakalarını önümüzdeki 3 sezon boyunca yayın hakkını aldığını duyurdu.

TRT’den yapılan açıklamada, Organizasyonlara katılan Türk takımlarının maçları şifresiz olarak TRT ! ve TRT Spor’dan yayınlanacak.

TRT’den Yapılan Açıklama Şöyle;

” TRT, deneyimli ekipleriyle, teknolojinin son imkanlarını kullanarak futbolseverlere unutulmaz bir yayın deneyimi sunacak. Usta yorumcuların katılımıyla gerçekleşecek maç öncesi ve maç sonrası yayınlar, TRT’nin farkını bir kez daha ortaya koyacak, izleyicilere maçlar hakkında detaylı analizler ve keyifli sohbetler sunacak. TRT’nin futbolseverlere sunduğu zengin içeriklerle dolu yayınlar, Türk futbol severlerin heyecanını daha da arttıracak.”

– Mehmet Zahid Sobacı Açıklamasında ;” TRT tarihindeki bu ilki yaşamaktan ve yaşatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı mutlu olduklarını belirterek ;” TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans  Ligi maçlarının 3 sezon boyunca tek yayıncısı olsu. TRT tarihindeki bu ilki yaşamaktan ve yaşatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin kamu yayıncısı olarak, futbol heyecanını ülkemizin her köşesine yayacak olmak, bizler için bir gurur vesilesi. Futbol ile birlikte sporun her branşında turnuvaları izleyicilerimizle buluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.