Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avrupa Basınında Galatasaray’ın 102 Puan Başarısı Nasıl Açıklandı?

Trendyol Süper Lig’de bu sezon 102 puanla şampiyon olan Galatasaray’ın başarısı dış basında büyük yankı uyandırdı. İşte detayları.

Trendyol Süper Lig'de bu

Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1 mağlup ederek 24. kez şampiyon olan Galatasaray2ın zaferi Avrupa basınında da büyük ses getirdi. Sarı kırmızılı takımın 102 puanla rekor kırdığı zaferden övgüyle bahseldi. İşte Galatasaray’ın dış basındaki şampiyonluk yorumları…

AP: ”Galatasaray Pazar günü Türkiye ligi şampiyonluğunu pençeledi ve rakibi Fenerbahçe’yi toplam 102 puanlık rekorla bir skorla geride bıraktı.”


 

TUTTOMERCATOWEB: ”Galatasaray üst üste ikinci sezon Türkiye şampiyonu oldu. Okan Buruk’un takımı, Süper Lig’in son maçında Konyaspor’u yenerek 100 puan sınırını aştı: 102 puanla, Fenerbahçe’den 3 puan fazla kazandı.”


 

SPORT MEDIASET: ”Icardi’nin Galatasaray2ı Türkiye şampiyonu: Fenerbahçe teslim oldu


 

TUTTO NAPOLİ: ”Mertens Türkiye şampiyonu! Galatasaray’ın zaferi: Üst üste ikinci şampiyonluk”


 

BILD: ”Türkiye rekoru kıran Galatasaray 24. şampiyonluğunu kutluyor! Galatasaray, son hafta küme düşme adayı Konyaspor’u 3-1 mağlup etti ve şampiyonluğu ilan etti. ”Boğaz Aslanları” son 32 yılda 16. kez lig şampiyonluğunu kazandı.”


 

AS: Aslanlar 24. şampiyonluğuna ulaşarak Türkiye’nin en başarılı takımı olarak varlığını pekiştiriyor. Galatasaray , rakip sahasında Konyaspor’u sezonun en golcü oyuncusu Mauro Icardi ve Berkan Kutlu’nun iki golüyle 3-1 kazanarak takımı 102 puana taşıdı. Okan Buruk’un takımı Türk futbol tarihinin puan rekorunu kırdı.