Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATV – Galatasaray – Beşiktaş Maçını Canlı İzle

2023-24 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş Süper Kupa final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray – Beşiktaş mücadelesini Atilla Karaoğlan yönetirken karşılaşmanın detaylarıda belli oldu. Hollandalı teknik direktör yönetiminde yeni bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş, rakibini mağlup ederek yeni sezona kupa ile başlamak istiyor. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ise başarılarına bir yenisini daha eklemek için mücadele edecek. Peki Galatasaray – Beşiktaş maçı ne zaman? Galatasaray – Beşiktaş maçı saat kaçta? Galatasaray – Beşiktaş maçı hangi kanalda? Galatasaray – Beşiktaş maçını nereden canlı izleyebilrim? İşte detaylar…

2023-24 sezonu Süper Lig

Yeni sezon öncesi Türkiye futbolu Süper Kupa final maçı heyecanı ile devam ediyor. 2023-24 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş Süper Kupa final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray – Beşiktaş mücadelesini Atilla Karaoğlan yönetirken karşılaşmanın detaylarıda belli oldu. Hollandalı teknik direktör yönetiminde yeni bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş, rakibini mağlup ederek yeni sezona kupa ile başlamak istiyor. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ise başarılarına bir yenisini daha eklemek için mücadele edecek. Peki Galatasaray – Beşiktaş maçı ne zaman? Galatasaray – Beşiktaş maçı saat kaçta? Galatasaray – Beşiktaş maçı hangi kanalda? Galatasaray – Beşiktaş maçını nereden canlı izleyebilrim?

 

Galatasaray – Beşiktaş Maçını Canlı İzmek İçin Tıklayınız!!!

 

ürkiye Futbol Federasyonu’nun 2006 tarihinden bu yana düzenlediği ve eski Cumhurbaşkanlığı Kupası formatında oynanan organizasyon, geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş arasında oynanacak.

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray – Beşiktaş Süper Kupa mücadelesi, yarın İstanbul’da bulunan Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Mücadele, 20.45’te başlayacak ve ATV’den canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan, Mertens, Ziyech, Zaha, Icardi

BEŞİKTAŞ: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile

İLK KUPA BEŞİKTAŞ’IN

2006 yılında ilk kez oynanan Süper Kupa’yı müzesine götüren ilk takım Beşiktaş oldu.

Kara kartal, 30 Temmuz 2006’da Almanya’da oynanan maçta Galatasaray’a 1-0 iüstünlük kurarak kupayı kaldırdı.

 

SÜPER KUPA’DA 9. RANDEVU

1965-1966 sezonundan bu yana Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupada adalarıyla düzenlenen organizasyon, Galatasaray ve Beşiktaş’ı 8 kez karşı karşıya getirdi.

Cumhurbaşkanlığı Kupası olarak yapılan karşılaşmada Galatasaray 4, Beşiktaş ise 2 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. İki takım arasındaki iki Süper Kupa mücadelesinde ise takımlar birer kez kupayı kazandı.