Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATV Canlı – Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Maçını Canlı İzle!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finali için geri sayım başladı. 29 Aralık’ta Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak maç günü yaşanan krizler nedeniyle ertelenen Süper Kupa final maçının yeni programı TFF tarafından duyuruldu. Pekala Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? muhtemel 11’leri kimler? maçın hakemliğini kim yapacak? şifresiz mi yayınlanacak? nerede oynanacak? işte detaylar…

2022/23 sezonunda Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe Süper Kupa finalinde karşılaşacak. Pekala Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? nerede oynanacak? hakemi kim? şifresiz mi yayınlanacak? muhtemel 11’leri kimler? işte detaylar…

GALATASARAY-FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNAL MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

2022/23 sezonunda Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finali 07 Nisan saat 21:30’da oynanacak.

HANGİ KANLDA? ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasını izlemek isteyen futbol severler ekran başına geçecek. Karşılaşma şifresiz olarak bugün saat 21:30’da ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY-FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇINI ŞİFRESİZ VE CANLI OLARAK ATV’DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 

NEREDE OYNANACAK?

29 Aralık’ta Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak maç günü yaşanan krizler nedeniyle ertelenen Süper Kupa final maçı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından alınan yeni karar doğrultusunda Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda oynanacak.

MAÇIN HAKEMLERİ

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasını Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

MUHTEMEL 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Kaan A., Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem D., Barış A., Mertens, Kerem A., Icardi

Fenerbahçe: Ömer, Efakan, Mustafa, Yiğit, Mehmet Can, Emirhan, Ahmet, Muhammet, Şükrü, Yiğit Çağrı

GALATASARAY – FENERBAHÇE Süper Kupa Finali ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır. Lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.