Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arda Güler’e Olay Sözler !

Bu sezon başından Fenerbahçe’den

Bu sezon başından Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Milli futbolcu Arda Güler yaşadığı talihsiz sakatlıklar sonuçu henüz yeni takımı Real Madrid’de forma giyme şansı yakalayamadı. Real Madrid’in eski fizyoterapistlerinden olan Jose Luis San Martin, Arda Güler’in yaşadığı sakatlıkları ile ilgili bir makale yazdı.

Arda Güler Hakkında açıklama yapan Real Madrid teknik Direktörü Carlo Ancelotti ,’‘ Arda Güler geçen sezon bir sakatlık geçirdi ve onu başarıyla atlattı. Ama böyle bir sakatlık geçirdiğinizde, bu küçük sorunları yaşıyorsunuz. Arda Güler hala büyük bir yetenek. Bu yaşadıkları önemsiz. Harika bir geleceği olacak. Maalesef sakatlığı Braga maçından önce oldu. Hala onu rahatsız ediyor ama ciddi bir şey değil. Açıkçası mutsuz çünkü oynamak istiyor.’‘ ifadelerini kullandı.



Arda Güler hakkında Marca’ya makale yazan Real Madrid’in eski fizyoterapistlerinden olan Jose Luis San Martin şu sözleri sarf etti :


‘Real Madrid, Arda Güler’i uzun süredir takip ediyordu, antrenmanlarda görülen teknik açıdan muhteşem bir seviyede olduğuydu. Ancak ilk seansların ardından 1.75 boy ve 69 kilo ağırlığındaki Arda’nın fiziğinin elit futbolcularla rekabet edecek seviyede olmadığı anlaşıldı.”


” Karşısında ortalama 1.85 boyunda, 80 ila 85 kilo ağırlığında güçlü rakipler olacaktı. Söz konusu olan top olduğunda ” köpek balıklarının arasında kalacaktı.”


”Sağ dizindeki meniküs yırtığı olan Arda ameliyata alındı. Yeniden adaptasyon sırasında rektus femori’ini yırttı. Peşinden de yeni bir kas yaralanması daha yaşadı.”


”Bu sürecin sonunda Real Madrid Sağlık Hizmetleri Başkanı Niko Mihic aniden görevinden alındı. Arda Güler’in alt üst vucundaki kas kütlesini artırmak için fiziksel açığını kapatmak bunun için de titiz bir kuvvet çalışması yapılması gerekiyordu. Bu sayade darbeler, eklemler tarafından değil iskelete bağlı diğer kaslar tarafından emilecekti. Arda Güler’in bu şekilde zarar gören özgüvenini geri kazanmasını amaçlanıyor.” ifadelerini kullandı.