Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arda Güler’den Final Açıklaması !

İspanya Süper Kupa Yarı finalinde, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Real Madrid ve Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Remal Madrid mücadeleyi uzatmalarda kazanıp finale yükseldi ve mücadeleden sonra Real Madrid forması giyen Arda Güler açıklamalarda bulundu.

İspanya Süper Kupa Yarı

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Süper Kupa Yarı finali’nde Real Madrid ve Atletico Madrid karşı karşı geldi. Real Madrid ekibi bu mücadeleden 5-3’lük skorla galip geldi.  Milli futbolcu Arda Güler dakika 112’de Valverde’nin  yerine mücadeleye girdi.

Bu mücadelenin ardından Arda Güler tivibu Spor’a açıklamalarda bulundu.

Arda Güler’in Açıklamaları

” Bugün ilk kupa maçımdı. Yarı finalde kazandığımız için çok mutluyum. Son 10 dakika oyuna dahil oldum. Çok mutluyuz kazandığımız için, burada çok iyi aile ve arkadaşlık ortamı var. Yaklaşık 5-6 aydır sakattım. Sakatlıktan yeni çıktım, hocamız da hemen kadroya aldı, oynatıyor. Ancelotti bana olan güvenini sürekli ifade ediyor. Böyle devam edersem inşallah her şey daha iyi olacak. İnşallah her şey hepimiz için çok iyi olacak. Gerçekten Türkiye’den çok büyük bir destek var. Onlara çok teşekkür ederim. Bizi çok güzel günler bekliyor. Rakip fark etmez. Biz Real Madrid olduğumuz için kim gelirse gelsin kazanmak için oynayacağız.Umarım kupayı da alırız. Hayalimin daha çok başındayım. .İnanılmaz gidiyoruz. Her kulvarda çok iyi gidiyoruz. Milli formayı çok özledim. Umarım yazın çok daha güzel olacak.Çok iyi jenarasyonumuz var.” dedi.