Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arda Güler, Süper Kupa’da Sahnede Olacak !

Geride bıraktığımız sezon toplamda 15. Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götüren Real Madrid, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu atalanta ile karşı karşıya gelecek. İspanyol basınında yer alan habere göre, Real Madrid forması giyen Arda Güler, sahnede olacak.

Geride bıraktığımız sezon toplamda

Geride bıraktığımız sezon son Şampiyonlar Ligi finalinde Alman devi Borussia Dortmund’u 2-0 mağlu ederek toplamda 15. Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götüren Real Madrid, Avrupa’da fırtına gibi eserek UEFA Avrupa Ligi’ni kazanan Atalanta ile Süper Kupa mücadelesinde karşılaşacak.

ARDA GÜLER SÜRE BEKLİCEK

İspanyol basınından olan Defansa Central’ın haberine göre milli yıldızımız Arda Güler de karşılaşmada forma giyecek. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, bu kararı Arda’nın ABD kampında oldukça iyi bir gelişim gösterdiği için aldığı ifade edildi.

ANCELOTTİ, “HAZIR OL”

Haberin devamında; Deneyimli çalıştırıcı milli yıldızımız Arda Güler ile özel bir görüşme yaptığı belirtildi. Arda’dan kilit bir rol oynamasını bekleyen tecrübeli hocanın, “Hazır olmanı istiyorum. Takım için önemli olacaksın ve bir aksilik olmazsa Atalanta’ya karşı oldukça fazla süre alacaksın” uyurasında bulunduğu kaydedildi.