Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arda Güler Real Socıedad’mı Gidiyor ? İşte Detaylar !

Geçtiğimiz günlerde Real Madrid,

Geçtiğimiz günlerde Real Madrid, Almeria maçında Arda Güler, mücadeleye alınmadığı için, teknik direktör Carlo Ancelotti’ye gösterdiği tepki büyük ses getirdi. Tecrübeli teknik direktör Carlo ancelotti’nin bu tarz davranışları kabul etmediği belirtilirken, Arda Güler’in 1 seneliğine Real Sociedad’da kiralanması gündeme geldi.

Bu sezon başında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler yaşadığı  sakatlığı atlatmasına rağmen süre alamadığı için Almeria mücadelesinde Carlo Ancelotti’ye tepki göstermişti. Real Madrid, Arda Güler’i yaz transfer döneminde İspanyol ekibi Real Sociedad’a kiralamayı düşünüyor.

Carlo Ancelotti, Arda’nın Davraşından Rahatsız

El Gol digital’de çıkan habere göre; Real Madrid teknik direktörü carlo Ancelotti, Almeria maçında maça alınmadığı için yeleğini yere fırlatarak tepki gösteren Arda Güler’den memnun değil. Ocak transfer döneminde takımdan kimsenin ayrılmasını istemeyen Carlo Ancelotti, yaz transfer döneminde Arda Güler’in Real Sociedad’a kiralanması için talimat vermeye hazırlanıyor.

Socıedad Arda İçin En Uygun Seçenek

Son yıllarda özellikle Odegaard ve Kubo gibi genç yıldız isimleri parlatan Sociedad, Milli futbolcu Arda Güler için ugun bir kulüp olarak gören Real Madrid, Arda Güler’i biraz daha  pişirerek hazır oluncaya kadar ve sonrasında Real Madrid’de oynayabilecek seviyeye gelmesini istiyor.