Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Antalya’da Zabıtaların Bıçaklı Mobbing Kavgasında 1 Zabıta Öldü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde zabıta memuru Erdal Vuran isimli zabıta memuru, kendisine mobbing uyguladığı gerekçesiyle meslektaşı İsmail Kaymaz’ı sırtından ve boyun bölgesinden 7 kez bıçakladı. Kaymaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde zabıta olarak görev yapan Erdal Vuran (36), meslektaşı İsmail Kanmaz’ı (60) sırtından ve boynundan 7 kez bıçaklayıp öldürdü.

SIRTINDAN VE BOYNUNDAN 7 KEZ BIÇAKLADI

Olay, saat 13.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi Şehitler Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede tahliye edilen bir binada hırsızlık yaşanmaması için Muratpaşa Belediyesi tarafından zabıta memurları görevlendirildi. Görevli olarak bölgede bulunan İsmail Kanmaz (60) ile Erdal Vuran (36) arasında ‘mobbing’ nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Erdal Vuran, ekmek bıçağı ile İsmail Kanmaz’ı sırtından ve boynundan 7 kez bıçakladı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kanmaz’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ancak Kanmaz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Erdal Vuran ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay esnasında kullanılan ve çöp kutusuna atılan ekmek bıçağına da polis ekipleri tarafından el konuldu.

DİĞER VİDEOLAR