Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da Sele Kapılan İki Çocuk Araçın Altına Girdi

  Dün şiddetli dolu

 

Dün şiddetli dolu yağışı nedeniyle adete beyaza bürünen Ankara’da bugünde sağanak yağmur etkili oldu. Yolların dereye döndüğü Yenimahalle’de 4-5 yaşlarında olan 2 kardeş, suya kapılı. Bir cipin altından geçip bir ticari aracın altında sıkışan 2 kardeş kurtuldu. Ayrıca kardeşlerden birine vatandaşlar tarafından kalp masajı yapılarak kendine getirildiği ifade edildi.

Bugün Ankara’da 2 çocuk sele kapıldı ve aracın altına süreüklendi.

Ankara’da sağanak yağış nedeniyle Yenimahalle ilçesinde cadde ve sokalar adeta göle döndü Bazı evleri ve iş yerlerini su bastı. Karşıyaka Mahallesi, Şehit Harun Parlak Caddesi’nde yabancı uyruklu olan 2 kardeş, sele kapıldı. Sel suyunun yokuştan aşağı sürüklediği çocuklar, yan yoldan bir cipin altına geçip, caddenin kenarında park halindeki ticari aracın altına girdi. Çocukları fark eden çevredeki vatandaşlar, yardımlarına koştu.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Kardeşlerden birisi hemen kurtarılırken, park halindeki aracın altına sıkışan diğer çocuk 5 dakika süren uğraş sonucu çıkartıldı. Baygın bir şekilde aracın altından çıkartılan çocuğa ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. İki kardeş daha sonra çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 2 kardeşin de sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.