Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ancelotti’den Arda Güler Açıklaması !

İspanya Süper Kupa Yarı final müsabakasında Real Madrid ve Atletico Madrid, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da karşı karşıya geldi. Arda Güler’in forma giydiği Real Madrid mücadeleyi 5-3 kazandı. Ve bu dev mücadeleden sonra Real Madrid teknik direktörü Carlo ancelotti, mücadele ve Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

İspanya Süper Kupa Yarı

İspanya Süper Kupa Yarı finalinde, Suudi Arabistan’ın başkenti’nde Riyad’da, Real Madrid ve Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Bu dev maçı Real Madrid 5-3’lük skorla kazandı.

Karşılaşmadan sonra Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Tivibuspor’a mücadele ve Ara Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

ANCELOTTİ’NİN AÇIKLAMALARI

Mücadeleyi değerlendiren Ancelotti:” Finale gittiğimiz için mutluyum. Çok zor bir maçtı. Her iki tarafın da kazanabileceği bir karşılaşmaydı. Maçın sonunda biraz daha enerji sakladık ve kazandık.” dedi.

Arda Güler hakkında soruya cevap veren Ancelotti : ” 6 ay sakatlığıyla uğraştı. Şu anda çok iyi işler yapıyor. Onun gibi bir yeteneğin burada olmasından dolayı çok mutluyuz. Sabırlı olmamız lazım. Onu zorlamaya gerek yok. Yeteneğini göstereceği fırsatı bulacaktır.

Takıma biraz daha adapte olması lazım. Müthiş bir kalite gösteriyor. Onunla ilgili hepimiz hepimiz çok mutluyuz. Real Madrid için çok önemli biri olacak.” dedi.