Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ancelotti, “Arda’nın Sezonu Olabilir”

Real Madrid’in deneyimli çalıştırıcısı Carlo Ancelotti, Milan ile oynanan hazırlık maçının ardından genç yıldız Arda Güler hakkında, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'in deneyimli çalıştırıcısı

La Liga devi Real Madrid’in tecrübeli teknik direktörü Carlo Ancelotti, Milan ile oynanan hazırlık maçının ardından milli yıldız Arda Güler hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Arda Güler’in tarihin en iyi futbolcularından birisi olabileceğini söyleyen Ancelotti,”Arda Güler tatilde çok iyi çalıştı. Daha güçlü, daha dirençli ve aynı kalitede geldi. Arda gelecekte orta sahada oynarsa tarihin en iyilerinden biri olabilir.” ifadelerini kullandı.

Genç yıldız Arda için özel bir sezon olabileceğini söyleyen Ancelotti, ” Onun için en iyi pozisyon 10 numara ya da biraz orta sağ, solda oynamak onun için iyi değil çünkü sol ayaklı ve sağda faszla şut fırsatı bulabilir. Arda için önemli bir sezon olacak, daha büyük bir rolü olacak.” dedi.

İLK 11’DE SAHAYA ÇIKTI

İtalyan ekibi Milan’ın kazandığı hazırlık maçında Real madrid formasıyla sahaya ilk 11’de çıkan Arda Güler, 45 dakika sahada kaldı.