Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anadolu Otoyolu’nda İki Tırın Karıştığı Feci Kazada 2 Kişi Öldü, 1 Yaralı

Anadolu Otoyolu’nun Sakarya kesiminde yol kenarında park halinde duran TIR’a başka bir TIR arkadan çarptı. Feci kazada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde

Kaza, Anadolu Otoyolu’nun Ankara istikameti Hendek Balıklıihsaniye mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Özdemir’in (39) idaresindeki demir boru yüklü TIR’ın lastiklerinin patlaması üzerine, sürücü TIR’ı emniyet şeridine çekerek park etti.

EMNİYET ŞERİDİNDEKİ TIR’A ÇARPTI

Sürücü Hüseyin Özdemir ve yolcu koltuğundaki Sevgi Özdemir, durumu kontrol etmek için TIR’dan indiği esnada aynı istikametten ilerleyen Y.K. (26) yönetimindeki hurda malzemesi yüklü TIR, emniyet şeridindeki TIR’a çarptı. Feci kazada, Sevgi Özdemir, indikleri TIR’ın altında kalırken, Hüseyin Özdemir ise bariyerlerin kenarına savruldu.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yaptığı incelemelerde Hüseyin Özdemir ile Sevgi Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiğini diğer TIR sürücüsü Y.K.’nın ise yaralandığını belirledi.

Yaralı Y.K.’ya ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hüseyin ve Sevgi Özdemir’in cenazeleri ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

DEMİR BORULAR ARACIN ÖN CAMINDAN ÇIKTI

Çarpmanın etkisiyle iki araçtaki yükler yola savrulurken, demir boru yüklü TIR’daki borular aracın ön camından çıktı. Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, araçların ve yola savrulan malzemelerin kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.