Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Ali Koç’tan Yeni TFF Açıklaması !

ALİ KOÇ’UN AÇIKLAMALARI

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Riva’da Kulüpler Birliği  Vakfı üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

“EN ÖNEMLİSİ NİYET”

“Seçim süreci hepimizi yordu, kırdı. Değişimden yana delegelerin bir harekette bulunması sokağa da bir umut oldu. İrade, cesaret ve yol haritası olsun yeter. Bu yeni TFF’den 8-9 tane kulüp başkanlığı yapmış tecrübeli isimler var. Kurullarda uzman isimlerin başa getirildiğini gördük. Hukuk ve spor tarafında tecrübeli insanlar var. En önemlisi niyet.”

“YALPALAMAMAK LAZIM”

“Sosyal medyadan çok fazla baskı oluyor, yalpalamamak önemli. bu yüzden cesaret lazım. Doğru bildiklerini yapacaklarını yeni TFF, kısa sürede kulüplere gösterdi. Futbolun ayağa kalkması gerektiğini hepimiz konuştuk.”

“SÜPER KUPADA GÖRDÜK”

“Futbol birleştirici olmalı ve sokaktaki halka umut vermeli. Süper Kupa’da replikasını gördük, kaybeden taraf kazanan tarafı alkışladı. Taraftarlar iyi bir ortam sergiledi. İnşallah futbolu daha ileriye götüreceğiz.”

“TOPLANTILAR SONUCUNDA MUTLUYUM”

“Futbolun sorunları yeni değil, 20 yıllık sorunlar var. Bizler de destek olmalıyız. Bu federasyon başarırsa, futbolumuz ayağa kalkar. Cezalar mesela tutarlı olmalı. Toplantılar sonucunda umutluyum. İnşallah Türk futbolu tez zamanda halka mutluluk verecek noktaya gelir.”

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT