Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç’tan Dursun Özbek’e Flaş Açıklamalar!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’e çarpıçı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’e çarpıçı açıklamalarda bulundu.

”HER TARAFIM OYNASA UTANIRIM”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, TFF’ye istifa konusunda sürekli konum değiştirdiğini söyleyen Ali Koç, şu ifadeleri kullandı;

”Dursun Özbek’i anlatmakta zorlanıyorum. Bu kadar rahat pozisyon değiştirmek… Sadece bu konuda değil, pek çok konuda! Ancak bu ülkede itibar görür, bu ülkede sorgulanamaz. Benle görüşmek istemişti, öyle olmadığını söyledi. aracı ‘Siz istemişsiniz’ dedi. Kimse sorgulamadı. Önce 14 aralık’ta ‘TFF’ye göveniyoruz’ diyor. 24 Aralık’ta ‘Tarihin en kötü başkanı Mehmet Büyükekşi’nin istifa etmesini istiyoruz’ diyor. 1 Nisan’da ‘O koltuklarda oturmak vicdanınıza sığıyor mu?’ açıklaması var. Ben böyle açıklamalar yapsam biri hakkında, suratına bakmam. Urfa’da ‘Seçimi neden öne çeksin, TFF’ye saygı duymak lazım’ diyor. Bu başkan imza kampanyasını ilk başlatanlardan. Rekabette avantaj yaratmak için böyle.. Ben böyle zigzag yapsam, her tarafım oynasa utanırım.”

”TRABZONSPOR’DA ENTERESAN”

”Trabzonspor’da enteresan.. Başkan’ın ağır açıklamaları var TFF için.. İmza vereceklerini söylediler, sonra ne oldu bilmiyorum. ‘Seçim istiyorduk, hedefimize vardık. Daha geç oluyor ama bu başkan aday mı, değil mi? En ağır ve istikrarlı şeklinde TFF’nin değişmesi gerektiğini söyleyen Trabzonspor’dur. İmza vereceğini söyleyendir. Dursun bey gibi git gel yaşamamıştır. Trabzonspor’un sözünün arkasında durmadığını söylemiyorum, 18 Temmuz’ndan sonra esbeklik sağlayandır. Diğer kulüpler 18 Temmuz’a inanıyor ve samimi bulmuyor.”