Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç’tan, Aziz Yıldırım’ı Sinirlendirecek Sözler !

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali koç, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Fenerbahçe kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın ”Birlik ve beraberlik” çağrısına, ”Heralde 6 sene sonra aklına geldi. Çok güzel bir cevap verdi, hakkı da. Keşke camiasına son 6 senede daha fazla aklına gelseydi. Onunla ilgili ilerleyen günlerde açıklamalarım olacak.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç’un hedefinde ezeli rakibi Galatasaray ve Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım vardı.

” 6 SENE SONRA AKLINA GELDİ”

Ali Koç, Aziz Yıldırım hakkında: ” Aziz Yıldırım’ın ”Şampiyonluk için birlik ve beraberlik olalım” sözleri için ne diyeceksiniz? sorusuna ‘‘Sportif, siyasi pek çok sebebi var. Zamanı gelince açıklanır. Aziz Yıldırım çağrısı.. Heralde 6 sene sonra aklına geldi. Çok güzel bir cevap verdi, hakkı da. Keşke camiasına son 6 senede daha fazla aklına gelseydi. Onunla ilgili ilerleyen günlerde açıklamalarım olacak. Fenerbahöeli futbolcular tam bilenmiş diyemem. Deniz Türüç dışında. Değerleri doğruyu yapıyor, mücadele ediyor. Onların yaptığı yanlış. Bizde oynamış futbolcu, bize yatmasını istemem. Böyle galibiyetler zaferler de istemem.” sözlerini sarf etti.